
Kotioluen valmistuksen perusteet
Artikkelin kategoriat: Kurssit ja koulutukset
Tässä työpajassa opit kotioluen valmistuksen perusteet.
Tässä työpajassa opit kotioluen valmistuksen perusteet. Työpaja on suunnattu aloittelijoille ja kotipanijoille. Kaikki vaiheet suoritetaan siten, että ne on helppo toistaa kotona. Työpaja alkaa maltaiden jauhamisella, jonka jälkeen siirrymme mäskäykseen ja sen eri vaiheisiin. Työpajassa vuorottelevat käytännön harjoitukset ja teoriaosuus, jossa käsitellään, miten erilaiset maltaat, hiivat ja erilaiset humalat vaikuttavat lopulliseen tuotteeseen.
Paikka: Veikkaalan vanha koulu, Veikkaalantie 903
Kurssin opettaja:
Ajankohta: sunnuntai 16.3, klo 10-16
Alaikäraja: 18 vuotta
Enintään 10 henkilöä mahtuu mukaan
Ilmoittautuminen: alvbyarna@gmail.com
Hinta: 40 €. Työpajan hintaan sisältyvät pullot ja pullotukseen tarvittavat korkit. Hintaan kuluu myös kahvia/teetä ja pullaa.
Huomio: Laillisista syistä emme tuota alkoholia työpajan aikana. Sen sijaan opettelemme valmistamaan vierrettä, joka on oluen perusta. Olutta syntyy, kun vierteeseen lisätään hiiva.